contact 0729 591 405

Despre noi

Contact  telefon : 0799768404

 

Contact E-mail:  contact@beauty-life.ro

Product Description

              Beauty&Life este o platforma de informare online, unde se vor regasi toate saloanele (inscrise ) din Bucuresti. Indiferent ca vorbim de un salon de infrumusetare, unul de bronzare sau tratamente corporale.

 

              Ne diferentiem de ceilalti prin complexitatea informatiilor, prin modul clar de prezentare si prin promptitudine.

 

              Vom publica informatii precum: adresa , numar de telefon ( cu apelare directa de pe site- platforma este optimizata atat pentru PC , OS, cat si pentru tot ceea ce inseamna Smartphone), program , preturi , site si adresa de email, fotografie de profil si alte fotografii din locatia dumneavoastra. Deasemenea, pe site va fi o sectiune denumita „Oferte” in care vor fi publicate ofertele lunare ale saloanelor , reduceri si vouchere. O alta sectiune importanta este cea denumita „Cariera”, unde se pot publica anunturi pentru joburi, pentru inchiriei posturi de lucru si saloane.

 

                Modul clar de prezentare consta intr-o structura simpla si o organizare eficienta a site-ului. Fara „fluturasi”din alte domenii care apar pe pagini si fara anunturi publicitare care ingreuneaza urmarirea paginii . Va fi un meniu principal cu o clasificare in functie de zona in care va aflati sau in functie de serviciile prestate.

 

                 Prin promptitudine, ne referim la o actualizare a informatiilor in maxim 24H dupa ce ne contactati in legatura cu diverse modificari si adaugari care tin de salonul dumneavoastra.

 

                  Prima luna este GRATUITA , asa ca va asteptam in numar cat mai mare la inscrieri. Daca dupa cele 30 zile doriti sa continuam impreuna , TARIFUL  este unul minim ( aprox. echivalent cu pretul unui machiaj, o manichiura cu gel sau un rasfat in coafor )

 

               Daca vorbim de o colaborare pe o perioada mai lunga de o trei luni de zile ( din care prima gratuita), un fotograf profesionist va face o sedinta foto in locatia dumneavoastra , incercand sa surpinda toate punctele forte ale salonului .

Parerea ta

Nu exista nicio parere inca....

Fii primul care lasa o impresie despre “Despre noi”