contact 0729 591 405

1234542_575715632464888_27322578_n

IHair Salon

Program: 

Luni-Vineri: 9:00-21:00

Sambata: 9:00-17:00

 

Adresa: Crisul Repede, Nr 18, Bucuresti

 

Telefon: 031 41 67 025

 

E-mail: office@ihair.ro

 

Web:  www.ihair.ro

Product Description

Compania iHair s-a infiintat in anul 2011 din dorinta clientilor de a avea un PAR DREPT SI SANATOS prin tratamente inovatoare si de durata care ingrijesc, transforma si redau stralucirea parului. Timpul este foarte important, de aceea cu ajutorul tratamentelor si produselor noastre vizitele la coafor si timpul petrecut in fata oglinzii este diminuat considerabil. O uscare rapida de 10 minute este suficienta pentru a fi gata si a arata perfect!

 

Cosmarul parului greu de aranjat este de acum istorie!

Printr-o neincetata cercetare si analiza de produse si servicii pe piata mondiala de tratamente, suntem atenti si foarte receptivi la necesitatile clientilor nostri pentru a le oferi exact ce isi doresc, totul fiind de fiecare data la superlativ: calitate, rezultate, ingrediente alese. Ne aflam intr-un continuu proces de specializare si perfectionare a tehnicii si a serviciile oferite, aducem mereu cele mai recente si de mare efect tratamente si produse pentru par si pentru scalpul cu probleme.

 

Ca orice mare distribuitor, anual standul iHair este prezent la targurile de specialite din domeniul cosmetic. Este foarte important pentru noi ca stilistii si colaboratorii nostri sa inteleaga modul de utilizare al tratamentelor, de aceea organizam regulat cursuri si seminarii de initiere, lucru pe modele si prezentare de produse.

Echipa iHair lucreaza pentru frumusetea si sanatatea parului tau!

Parerea ta

Nu exista nicio parere inca....

Fii primul care lasa o impresie despre “IHair Salon”

Asemanatoare

LADY BEAUTY COSMETICS

VIEW MORE
  • Read More
  • Add to Wishlist
DETAILS Detalii

BEAUTY ART STUDIO

VIEW MORE
  • Read More
  • Add to Wishlist
DETAILS Detalii

JOVIAL SALON

VIEW MORE
  • Read More
  • Add to Wishlist
DETAILS Detalii