contact 0729 591 405

jovial

JOVIAL SALON

Program:

Luni-Sambata: 9:00- 21:00

Duminica: 9:00-14:00

 

Adresa: Sfanta Vineri nr. 25, sector 3.

Telefon : 0748149599

Email: office@jovialsalon.ro

Product Description

Salonul, cu aspect de boutique de înfrumusețare, a fost amenajat de arhitecți profesioniști, cu experiență în domeniul beauty. Spațiul, o îmbinare armonioasă între clasic și ultra modern, a fost conceput funcțional pentru ca toți clienții care aleg salonul să își găsească nu numai serviciile de înfrumusețare dorite, la cele mai înalte standarde, dar să plece cu o stare de bine.
În salonul ce se desfășoară pe o suprafață de aproximativ 100 mp, salonul oficial oferă servicii de înfrumusețare: coafor- frizerie, cosmetică și manichiură-pedichiură.Toate departamentele salonului sunt echipate cu cele mai noi echipamente din domeniu și cu produsele de ultima generație din domeniul înfrumusețării.
Reprezentanții salonului Jovial au ales să folosească în salon produse cosmetice care fac diferența in rezultate. Astfel, au ales pentru stilizarea și îngrijirea părului mărcile CHI Farouk USA și Label.M, pentru tratamente cosmetice și faciale mărcile Bruno Vassari și Pevonia Botanica, iar pentru Manichiură pedichiură marca CND Shellac.

Parerea ta

Nu exista nicio parere inca....

Fii primul care lasa o impresie despre “JOVIAL SALON”

Asemanatoare

IHair Salon

VIEW MORE
  • Read More
  • Add to Wishlist
DETAILS Detalii

SALON NICOLE

VIEW MORE
  • Read More
  • Add to Wishlist
DETAILS Detalii

ALY BEAUTY SALON

VIEW MORE
  • Read More
  • Add to Wishlist
DETAILS Detalii